Budinca de spanac

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie spanac inghetat,450 gr.
  • 1 borcan ciupercute intregi 500 gr.
  • 300 gr branza de vaci proaspata.
  • 10 oua.
  • 8 linguri de faina.
  • 1 praf de copt Dr Oetker
  • 4 linguri smantana groasa.
  • 3 legaturi ceapa verde.
  • 2 legaturi marar verde.
  • 15 masline verzi umplute cu gogosar.
  • 3-4 catei de usturoi,taiati felioare.
  • sare, piper proaspat macinat, Vegeta fara sare, un praf de menta uscata.

Mod de preparare

Se scoate spanacul congelat si se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Separat amestecam toate celelalte ingrediente: branza de vaci proaspata, cele 10 oua batute bine cu telul, 8 linguri de faina se incorporeaza bine, smantana groasa, ceapa verde, mararul verde tocat cat mai fin,maslinele taiate feliute subtiri,usturoiul la fel, sare, piper proaspat macinat, un praf de menta, vegeta fara sare si la urma spanacul scurs, amestecam bine si il punem intr-o forma la cuptor pentru cel putin 50 de minute. Daca este nevoie sa stea mai mult in cuptor, il putem lasa sa se raceasca in cuptor. Este o garnitura, foarte buna pentru friptura sau orice fel de carne pregatita.Aceasta budinca este foarte gustoasa.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise