Budinca de sunca cu spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri smintina dulce
  • 4 linguri faina
  • 40 gr. unt
  • 250 gr. sunca
  • sare
  • 3 linguri svaiter ras
  • piure de spanac

Mod de preparare

Se amesteca ½ ora untul frecat spuma cu galbenusurile si cu smintina. Se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se rastoarna compozitia intr-o forma unsa si se coace 20-30 minute. Se lasa sa se raceasca putin. Se taie in doua, se umple cu sunca taiata marunt, amestecata cu smintina. Se pune pe o tava, se unge pe deasupra cu unt topit. Se presara cu svaiter si se da din nou in cuptor pina se infierbinta.

Se serveste cu piure de spanac.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise