Budinca de taitei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. taitei
  • 1/2 l lapte 400 gr.branza de vaci
  • 4 oua
  • 200 gr. zahar
  • 100 gr. stafide
  • 100 gr. unt
  • coaja de portocala sau gem de portocale.

Mod de preparare

Stafidele se pun la inmuiat. Taiteii se fierb in apa, se strecoara si se pune laptele peste ei. Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, coaja de portocale, stafidele, untul. Se amesteca apoi cu taiteii. Se dau la copt in tava normala de prajituri unsa si tapetata cu faina. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise