Budinca de taitei cu brinza si salam

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg. taitei
  • 150 gr. unt
  • 50 gr. brinza
  • 3 oua
  • 250 gr. salam
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca lapte
  • sare

Mod de preparare

Se fierb taiteii in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se strecoara, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu un sos alb preparat din 50 gr. unt, faina si lapte cu brinza rasa, galbenusurile si salamul taiat cuburi mici. Se unge o forma cu unt. Se rastoarna compozitia in forma, iar restul de unt taiat bucatele se presara deasupra. Se rumeneste la cuptor.

Se serveste fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise