Budinca de vanilie si ciocolata amaruie de post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 plic praf de budinca de vanilie
  • 1 plic praf de budinca de ciocolata amaruie
  • 8 linguri de zahar
  • 800ml lapte de soia
  • sirop de visine
  • frisca la tub vegetala
  • visine pentru ornat

Mod de preparare

Se ia o forma de budinca in care se pune siop de visine, iar in mijloc si cateva visine ( eu am pus visine din gem ). Se pun 350 ml lapte de soia intr-o cratita si separat se amesteca praful de budinca de vanilie cu 4 linguri de zahar si cu 50ml lapte de soia,dupa care se adauga peste laptele din cratita si se pune la fiert amestecand din cand in cand pana ce va rezulta budinca. La fel se procedeaza si cu budinca de ciocolata amaruie. Peste visinele si siropul de visine di forma de budinca, se pune prima data budinca de vanilie , iar apoi cea de ciocolata, se acopera si se da la rece. Dupa ce s-a racit se intoarce forma pe o farfurie si se serveste budina ornata cu frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise