Budinca de visine

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g zahar pudra
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 25 g unt, 1 kg de visine

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga faina, albusurile batute spuma si visinile fara simburi. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se coace. Cind se scoate budinca de la cuptor, se pudreaza bine cu zahar pudra. Se serveste rece. Dupa aceeasi reteta se poate prepara si budinca de cirese.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise