Budinca delicioasa

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza dulce de vaci
  • 6 oua
  • 200 g zahar de pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de sare
  • 400 ml lapte
  • 1 bagheta
  • 300 g cirese
  • 3 lg unt

Mod de preparare

Branza scursa bine se amesteca cu 3 oua, zaharul pudra, zaharul vanilat si coaja de la lamaie rasa. Laptele se amesteca cu 3 oua si un praf de sare. Bagheta se taie felii potrivit de subtiri si se inmoaie, pe rand, in amestecul de lapte cu oua.

Ciresele se spala, li se scot samburii si se lasa la scurs.Se unge si se tapeteaza un vas termorezistent, se pun pe fund cateva felii de bagheta, se toarna crema de branza si se aseaza, intercalat, felii de bagheta. Se imprastie ciresele peste crema de branza, se stropeste totul cu unt topit si se introduce vasul in cuptorul incins la 160 grade C pentru 30-40 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise