Budinca din cascaval

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cascaval
  • margarina
  • ulei
  • smantana
  • lapte
  • pesmet
  • oua
  • faina
  • sare

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma. Faina se amesteca cu 50 ml de lapte rece si se adauga peste 100 g de margarina incalzita. Se adauga restul de lapte si se fierbe. Compozitia obtinuta se raceste. Pesmetul se rumeneste putin in ulei. Compozitia se amesteca cu galbenusurile de ou, sarea, cascavalul si albusurile batute spuma. Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet se toarna compozitia si se introduce la cuptor cca 30 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise