Budinca din ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • unt
  • ulei
  • faina
  • lapte
  • oua
  • patrunjel verde
  • ciuperci
  • piper
  • sare
  • ulei
  • faina
  • smantana
  • supa de oase

Mod de preparare

In untul topit se adauga faina dizolvata in lapte rece cu sare. Se fierbe totul 10 min, se adauga ciupercile inabusite in ulei, oua, patrunjel verde si piper si se amesteca. In tava unsa cu unt se toarna compozitia obtinuta si se baga la cuptor. Se prepara sosul din ciuperci inabusite in 50 ml de ulei, peste care se adauga peste faina dizolvata in 50 ml de supa de oase. Se continua fierberea cca 20 min., adaugandu-se cantitatea ramasa de supa de oase, smantana, sare, piper si patrunjel verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise