Budinca din conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • conopida
  • margarina
  • faina
  • lapte
  • oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • smantana

Mod de preparare

Se prepara un sos alb din faina, lapte si 125 g de unt. Dupa ce se raceste, se adauga sare, galbenusurile, albusurile batute spuma, piperul si se amesteca totul cu conopida. Se unge cu unt pe tava, se tapeteaza cu pesmet, se introduce compozitia de mai sus, iar deasupra se se toarna smantana. Se tina tava la cuptor cca 20 min

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise