Budinca din macaroane cu lapte

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. macaroane
  • 400 ml lapte
  • zahar dupa gust
  • 1 ou
  • zahar vanilat
  • 20 gr. unt
  • 2 linguri pesmet

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa rece si se pun intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se toarna laptele indulcit si batut cu oul. Se coace la cuptor pina cind tot laptele este absorbit.

Se serveste pudrata cu zahar vanilat

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise