Budinca din paste cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr de paste cu oua taietei
  • 250 gr de ciuperci proaspete sau din conserva
  • 50 de unt
  • 2cepi taiate cuburi
  • 1lingura praf de supa cu gust de ciuperci
  • 250 ml de smantina ptr gatit
  • 100 gr de brinza galbena rasa -preferabil parmezan

Mod de preparare

Se fierb taiteii in multa apa cu sare pina sint al dente se clatesc bine si se pun intr-un vas si se stropesc cu 2linguri de ulei ca sanu se lipeasca.

Se topeste untul in tigaie se prajeste ceapa pina devine sticloasa se adauga ciupercile taiate si se prajesc putin.Se lasa putin la racit.Se bat ouale cu sare si piper se adauga smantina si ceapa si ciupercile si se amesteca cu pastele.Se amesteca bine si se potriveste de gust.Se unge un pyrex cu putin unt

se toarna compozitia cu paste se niveleste si se presoara cu brinza deasupra.Se coace la 180 de grade aproape 30 de minute pina aureste.Este bine de pus o foaie de aluminium pe ea cind se da la cuptor si de scos cind mai ramin 10 minute de copt ca brinza sa nu se usuce.Este gustoasa si buna ptr o cina alaturi de salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise