Budinca falsa de conopida

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza
  • 4 cepe
  • 4 linguri gris
  • 1 lingura pesmet
  • 150g unt
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • sos de rosii

Mod de preparare

Se fierbe varza taiata in patru si se da prin masina. Se inabusa in unt cepele taiate si apoi varza. Separat, se prajeste in unt grisul si se umple cu apa fierbinte, amestecind mereu pina se obtine o mamaliguta. Cind s-a racit, se amesteca cu galbenusul, apoi cu albusul batut spuma, sare si piper. Se unge o forma cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se asaza un rind de varza, unul de gris. Se mai pun citeva bucatele de unt deasupra si se coace la cuptor 45 minute.

Se poate servi cu sos de rosii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise