Budinca fiarta din branza de vaci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza vaci
  • 3oua
  • 2linguri gris
  • 2 felii de franzela
  • 50 g unt
  • 1 pahar smintana
  • 1/2 pahar lapte
  • sare

Mod de preparare

Branza stoarsa de apa se amesteca cu sare,grisul franzela muiata in lapte si stoarsa bine,glabenusurile de ou si albusurile spuma.Se pune compozitia ibtro carpa curata,se da forma dorita si se fierbe in apa clocotita cu sare timp de 20 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise