Budinca surpriza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 andive
  • 1 morcov
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 300 g branza Feta
  • 200 g unt
  • 100 g ciuperci
  • usturoi
  • marar verde,oregano,busuioc,magheran

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie rondele.Vinata se opareste in apa cu sare si se scurge bine.Carnea de pui, cartofii ciupercile si morcovii se fierb.Rosiile se dau pe razatoarea mare.Usturoiul se da si el pe razatoarea mica.

Branza se freaca bine cu unt,marar,oregano,busuioc,magheran si se adauga ouale batute spuma.

Carnea de pui fiarta si ciupercile se toaca marunt si se amesteca.Se adauga si la acest amestec verdeata si condimente.

Intr+un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet se pun in straturi alternative vinata,dovlecel,pasta de branza,carne de pui cu ciuperci,cartofii si morcovii,andiva.Se adauga suc de rosii cu usturoi.Se da la cuptor pt.cca 25 de min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise