Budinca surpriza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 andive
  • 1 morcov
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 300 g branza Feta
  • 200 g unt
  • 100 g ciuperci
  • usturoi
  • marar verde,oregano,busuioc,magheran

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie rondele.Vinata se opareste in apa cu sare si se scurge bine.Carnea de pui, cartofii ciupercile si morcovii se fierb.Rosiile se dau pe razatoarea mare.Usturoiul se da si el pe razatoarea mica.

Branza se freaca bine cu unt,marar,oregano,busuioc,magheran si se adauga ouale batute spuma.

Carnea de pui fiarta si ciupercile se toaca marunt si se amesteca.Se adauga si la acest amestec verdeata si condimente.

Intr+un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet se pun in straturi alternative vinata,dovlecel,pasta de branza,carne de pui cu ciuperci,cartofii si morcovii,andiva.Se adauga suc de rosii cu usturoi.Se da la cuptor pt.cca 25 de min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise