Bulete de cas

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 250 g cas
  • sare, piper
  • 2 oua
  • mac, susan

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se lasa apoi la racit, dupa care se rad prin razatoarea mica. Casul se rade si el prin razatoare. Se amesteca cartofii cu casul, se adauga oualele si sarea si gata compozitia.

Se fac bilute, se dau prin mac si susan, apoi se prajesc in ulei intr-o tigaie antiaderenta. Se scot cu o paleta si se pun pe un servetel pentru a absoarbe uleiul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise