Bulete de cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300g cascaval
  • -30gr faina
  • -3oua(galbenus)

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: cascavalul se da prin masina de tocat. Ouale se separa. Intr-un vas amestecam cascavalul cu galbenusul, apoi incorporam faina. Se formeaza bile de cascaval dupa care sunt prajite in baie de ulei. Se scurg de surplusul de grasime si se servesc calde sau reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise