Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o portie bulete de cascaval la cuptor deja preparate,
  • branza de vaci,
  • oregano,busuioc,marar,patrunjel(uscate),
  • praf de usturoi,
  • masline verzi fara samburi.

Mod de preparare

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa ce se racesc se taie in jumatati,se ung cu branza de vaci intr-un strat grosut,se presoara praf de usturoi,verdeturi uscate iar deasupra se pune o jumatate de maslina verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise