Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o portie bulete de cascaval la cuptor deja preparate,
  • branza de vaci,
  • oregano,busuioc,marar,patrunjel(uscate),
  • praf de usturoi,
  • masline verzi fara samburi.

Mod de preparare

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa ce se racesc se taie in jumatati,se ung cu branza de vaci intr-un strat grosut,se presoara praf de usturoi,verdeturi uscate iar deasupra se pune o jumatate de maslina verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise