Bulgarasi cu migdale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g ciocolata de menaj
  • 2 linguri cafea foarte concentrata
  • 250gzahar
  • 150g migdale
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri rom
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Opariti migdalele,le decojiti,le rumeniti putin la cuptor,la foc mic,apoi le maciniti.Razuiti ciocolata si topiti-o in lapte caldut.In pasta obtinuta,adaugati cafea,zaharul,migdalele si romul.Omogenizati pasta.

Cu ajutorul a doua lingurite unse cu ulei,formati bulgarasi pa care ii rostogoliti prin ciocolata amaruie,rasa fin.Asezati bulgarasii pe un alt platou si ii pastrati in frigider pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise