Bulgarasi de ciocolata cu visine si compot

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciocolata de menaj. 175 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml frisca lichida
  • sticluta esenta de rom
  • 300 g biscuiti simpli
  • 200 g visine din compot.

Mod de preparare

Topesti ciocolata si uleiul pe baie de aburi si cand e gata o dai de oparte si o lasi putin sa se raceasca. Treci 200 g biscuiti prin masina de tocat, untul il freci spuma pana se intareste. Adaugi apoi in unt ciocolata topita, incorporezi amestecul in frisca si la sfarsit pui biscuiti macinati si esenta de rom. Biscuiti ramasi ii treci prin masina de tocat, apoi il cerni pr o farfurie. Formezi din compozitia de ciocolata bulgarasi in mijloc carora pui cate o visina din compot. Treci bulgarasi prin biscuiti siasezi pe un platou. Daca mai ai prin casa ciocolata o poti razui peste bulgarasi pentru un plus de decor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise