Bulz în stil italian

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g mălai
  • 1-2 linguri sare
  • unt
  • 100 ml apă
  • 100 ml ulei
  • 6 felii de bacon
  • 200 ml sos de roşii (pentru paste)
  • 150 g mozzarella tăiată felii
  • 300 ml smântână cu 14% grăsime.

Mod de preparare

Se amestecă mălaiul cu sare. Se tapetează cu hârtie de copt o formă de tort şi se unge cu unt. Se presară pe fund jumătate din cantitatea de mălai în strat uniform.

Se toarnă jumătate din cantitatea de apă şi jumătate din cantitatea de ulei. Se aşează deasupra feliile de bacon, apoi se aplică un strat de sos de roşii.

Deasupra se aşează feliile de brânză şi încă un strat de mălai stropit cu restul de ulei şi apă.

Se aşează forma în cuptorul încins la 175 grade şi se coace timp de cca35 min. Se unge cu smântână şi se lasă să se răcească.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise