Bulz în stil italian

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g mălai
  • 1-2 linguri sare
  • unt
  • 100 ml apă
  • 100 ml ulei
  • 6 felii de bacon
  • 200 ml sos de roşii (pentru paste)
  • 150 g mozzarella tăiată felii
  • 300 ml smântână cu 14% grăsime.

Mod de preparare

Se amestecă mălaiul cu sare. Se tapetează cu hârtie de copt o formă de tort şi se unge cu unt. Se presară pe fund jumătate din cantitatea de mălai în strat uniform.

Se toarnă jumătate din cantitatea de apă şi jumătate din cantitatea de ulei. Se aşează deasupra feliile de bacon, apoi se aplică un strat de sos de roşii.

Deasupra se aşează feliile de brânză şi încă un strat de mălai stropit cu restul de ulei şi apă.

Se aşează forma în cuptorul încins la 175 grade şi se coace timp de cca35 min. Se unge cu smântână şi se lasă să se răcească.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise