Buseuri cu branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:;
  • 250 g faina
  • 200 g smanata
  • 100 h unr
  • 1 praf de sare
  • Pentru unplutura:
  • 400 g telemea de oi
  • 2 oua
  • 1\\2 lg chimen
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • Pemtru garnisit:
  • 5-6 ridichi
  • 7-8 masline
  • patrunjel verde

Mod de preparare

1)Amesteci incrediente pentru aluat, acoperi aluatul cu un prosop si il lasi la rece30de minute. Intinzi o foaie groasa, pe care le inpatyuresti in hotelin trei si repeti aceasta operatie inca de doua ori, lasi aluatul inca 20 de minute la rece.

2)Intre tinp faramitezi telemeaua si o freci bine cu ouale, jumatate din smantana si cu chimen.

3)Intinzi aluatul foaie subtire si decupezi rondele cu ajutorul unui pahar. Le ungi cu crema de telemea. Pui trei rondele una peste alta, le asezi intr-o forma unsa si le coci in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de minute , pui o lg de branza dulce frecata cu restul de smantana de fiecare buseu rece. Decorezi cu masline, cu ridichi si patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise