Butoiase de dovlecei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe
  • 150 gr kaizer
  • 1 ardei gras
  • 1-2 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 gr cascaval
  • 1 lingura unt
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1) Curata doi dovlecei si taie-i cubulete, iar ovleacul ramas taie-l in felii pe lungime.

2) Caleste ceapa impreuna cu ardeiul tocat marunt si usturoiul zdrobit. Adauga kaizerul taiat cubulete.Condimenteaza si pune dovleceii si rosiile pasate.Lasa sa se inabuse.

3) Pe fiecare felie de dovlecel, la un capat, asaza cate doua lingurite din amestecul de legume si kaizer.Ruleaza usor si prinde cu scobitori.

4) Aseaza rulourile intr-o forma unsa cu unt si rade deasupra cascaval din belsug.Lasa la cuptor 20 min. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise