Cacao cu lapte Tradaro

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 4 lingurite pline cu cacao
  • 12-14 lingurite zahar

Mod de preparare

Intr-o cratita udata cu apa rece se pune laptele la fiert,

Separat intr-un ibric se pune o ceasca cu apa si cacaua cu zaharul amestecate, apoi se aseaza pe foc.

Cand incepe sa fiarba se amesteca cu o lingurita ca sa nu dea in foc, iar dupa cateva clocote se ia de pe foc si se rastoarna in cratita cu lapte care intre timp a fiert.

Se amesteca bine, dupa care se toarna in cesti la masa.

Cacaua cu lapte se poate servi cu frisca pe deasupra.

Se pune suflet cat va lasa inima.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise