Cacao mexicana fierbinte

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura pudra de cacao fara zahar
  • 2 lingurite zahar brun
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 1/8 lingurita nucsoara
  • 1 lingura apa fiarta
  • 1 cana lapte degresat
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1/8 lingurita de migdale

Mod de preparare

Intr-o cana mare, se amesteca bine pudra de cacao, zahar brun, scortisoara si nucsoara. Se adauga apa fiarta si se amesteca pana se omogenizeaza.

Intr-o craticioara, se incalzeste laptele la foc mic, timp de 3 min sau pana e fierbinte. Se toarna in amestecul de cacao si se amesteca bine. Se adauga esentele de vanilie si de migdale si se serveste.

Se obtine o portie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise