Cafea cu gheata si lichior

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -pt 2 persoane:
  • -2 cescute de cafea de preferat espresso-deja pregatite
  • -1 paharel mic de lichor(crema ar fii mai indicat)
  • -ghiata cam 10 cuburi
  • -2 lingurite zahar
  • -optional -coaja de lamaie rasa

Mod de preparare

Cafeaua pregatita se tuarna in robot,se adauga zaharul,lamaia,lichiorul,iar la sfarsit gheata.

Se mixeaza totul pt 2-3 minute,se serveste rece in pahare mai inalte.

Daca nu aveti un robot acasta operatie se poate face intr-un borcan mai inalt cu capac.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise