CAFEA CU MIRODENII

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 lingurite cafea;
  • 4 lingurite zahar;
  • 4 lingurite cacao;
  • 4 cuisoare;
  • 1 portocala;
  • 1 lamaie;
  • scortisoara baton.

Mod de preparare

Se pune 500 ml apa,se clocoteste,se adauga cafeaua si,dupa un clocot se da deoparte de pe foc si se lasa sa se limpezeasca. Se pregatesc 4 pahare pentru cafea frape,in fiecare se pune care o lingurita de zahar,o lingurita de cacao,un cuisor.

Se taie lamaia si portocala felii si se adauga cate o felie in fiecare pahar. Se adauga in fiecare pahar cate un baton de scortisoara,iar peste aceste ingradiente se toarna cafeaua fierbinte,se amesteca si se serveste imediat..

SFAT: puteti prepara cafeaua si la filtru,folosind 650-700 ml apa,ca sa ramana 500 ml cafea,fara a adauga zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise