Caipirinha

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pitu 50 ml
  • 1/2 limă
  • zahar brut 3 linguritze

Mod de preparare

Taiati jumatatea de lima in 4 , zdrobiti bucatile impreuna cu zaharul intr-un pahar (sa fie cu diametru mai mare) pana iese viatza din limă.Peste se toarna pana aproape de varf gheatza pisata si la final Pitu.Infigeti un pai (taiati 1/4 din el) si beti sugand din el pe la baza paharului,cu tot cu zahar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise