Caise aromate cu migdale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25g fulgi de migdale
  • 800g caise in compot
  • scortisoara pisata
  • 1 baton de scortisoara
  • 200g branza de vaci cremoasa
  • 1 lingura miere

Mod de preparare

Migdalele se prajesc fara ulei,pana prind culoare.Scurgem zeama de la compot intr-o oala si adaugam scortisoara pisata si batonul de scortisoara si lasam sa fiarba 5 minute sa se aromatizeze zeama.Scoatem batonul de scortisoara.Repartizam caisele in 4 boluri,turnam peste ele zeama aromata si presaram cu migdale prajite.Amestecam branza cu mierea si punem cate o lingurita in fiecare bol.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise