Caise caramelizate

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 caise
  • 4 linguri zahar brun
  • 3 linguri unt
  • 200ml frisca
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Caisele se taie jumatati si se golesc de samburi.

Se unge o forma joasa de graten si se asaza jumatatile de caise,cu partea taiata in sus;se presara zahar brun si fulgi de unt rece.Se dau la cuptor pana se rumenesc si zaharul se caramelizeaza.

Se servesc cu frisca batuta cu zahar vanilat sau cu inghetata de vanilie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise