Cake pops cu glazura fericita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr biscuiti petit beurre
  • 50 gr caju
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 30 gr unt
  • cateva linguri de apa
  • gem de struguri ( sau orice alt gem acrisor)
  • pentru glazura:
  • candy melts albe
  • candy melts blue
  • bomboane colorate

Mod de preparare

Macinati fin biscuitii si alunele caju intr-un bol incapator. Amestecati-le cu cacao, gemul de struguri, untul rece si esenta de vanilie. Incorporati cate putina apa cat sa se omogenizeze si sa se lege. Trebuie sa iasa o compozitie tare.

Luati si modelati cate o bila din aceasta compozitie si infingeti in mijlocul ei un bat special din plastic sau un bat de frigaruie.

Dati-le la congelator pentru jumatate de ora.

Puneti pastilele de candy melts in boluri diferite, cele albastre separat de cele albe si puneti bolurile pentru putin timp la microunde. Amestecati si omogenizati pana devine o compozitie fluida.

Luati cate o prajitura pe bat si tavaliti-o sau murdariti-o cu glazura colorata. Se vor intari imediat, fara a fi nevoie sa le dati la rece.

Presarati bomboane colorate si tot felul de chestii dulci si colorate

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise