Cake Pops

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 220 gr biscuiti cu crema
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 150 gr ciocolata cu lapte

Mod de preparare

Biscuitii ii faramitam cu ajutorul robotului de bucatarie.

Turnam peste firimituri iaurtul si amestecam pana ce obtinem un aluat dens. Formam din acest aluat bilute de marimea unor nuci; in fiecare bila infigem betisoarele. Ar trebui sa iasa aproximativ 15 cake pops, pe care le dam la frigider 30 de minute.

Intre timp topim ciocolata la bain marie, scoatem prajiturelele din frigider si le inmuiem in ciocolata.

Le punem pe o hartie de copt si le dam 20 de minute la congelator inainte de a le servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise