Cake Pops

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 220 gr biscuiti cu crema
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 150 gr ciocolata cu lapte

Mod de preparare

Biscuitii ii faramitam cu ajutorul robotului de bucatarie.

Turnam peste firimituri iaurtul si amestecam pana ce obtinem un aluat dens. Formam din acest aluat bilute de marimea unor nuci; in fiecare bila infigem betisoarele. Ar trebui sa iasa aproximativ 15 cake pops, pe care le dam la frigider 30 de minute.

Intre timp topim ciocolata la bain marie, scoatem prajiturelele din frigider si le inmuiem in ciocolata.

Le punem pe o hartie de copt si le dam 20 de minute la congelator inainte de a le servi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise