caprioara impanata cu slanina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de caprioare
  • ulei
  • rom
  • sare
  • vin
  • slanina

Mod de preparare

Carnea de caprioara se impaneaza cu feliile de slanina, se sareaza si se unge cu ulei. Se asaza intr-o tava si se introduce la cuptor, la foc potrivit. Daca sosul scade prea tare, se mai adauga cateva lingurite de apa. Cand friptura e gata, se scoate din tava, iar peste sosul ramas se adauga vin, se lasa sa se dea un clocot si se adauga peste friptura.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise