Capsuni cu sos de smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g capsuni
  • 400 g smantana dulce
  • 2-3 linguri faina de orez sau ovaz
  • 1 lingurita de miere
  • 1 mana petale rosii de trandafir
  • cateva frunzulite de maghiran si busuioc

Mod de preparare

Se spala capsunile la jet de apa si li se indeparteaza coditele.

Separat,se prepara sosul de smantana cu faina de orez sau ovaz,dupa care se amesteca cu mierea si se toarna in platou.Deasupra se aseaza capsunile,se presara verdeata taiata marunt si petalele de trandafir taiate fideluta.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise