CAPSUNI UMPLUTE

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16-18 capsuni mari,
  • 1/3 ceasca mascarpone,
  • 80ml. frisca,
  • 40g.zahar,
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie;

Mod de preparare

1. Se spala capsunile, se curata de codite si se aseaza in picioare pe un platou. Cu un cutit ascutit se taie in X fiecare capsuna.

2. Se prepara crema: se bate frisca, se adauga branza mascarpone, zaharul si esenta de vanilie.

3. Cu o lingurita se umplu taieturile facute sub forma de X cu aceasta crema si se lasa la rece pana in momentul servirii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise