Carbonara la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste fainoase
  • ulei de masline
  • ceapa
  • usturoi
  • bacon afumat
  • ciuperci
  • frisca
  • oua
  • cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se calesc in ulei incins ceapa, usturoiul si baconul, timp de 3-4 min, pana se inmoaie. Se adauga ciupercile si se mai caleste totul inca 2 min. Pastele se amesteca intr-un castron mai multe cu frisca nebatuta si cu galbenusurile, apoi se adauga amestecul de ciuperci si bacon. Se omogenizeaza totul, dupa care se incorporeaza 30 g de cascaval si se asezoneaza.

Se toarna aceasta compozitie intr-o tava pentru cuptor, se presara restul de cascaval si se introduce tava la cuptor 15-50 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise