Carnati/cremwursti in foietaj

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * un pachet foietaj
  • * carnati /cremwursti
  • * cascaval sau branza telemea
  • * galbenus ou
  • * optional mac/susan sau alte seminte

Mod de preparare

Foietajul se lasa la temperatura camerei pt aa se dezgheta.

Se taie apoi fasiute subtiri se presara cu banza sau cascaval ras si se infasoara pe cate un carnat/cremwurst. se unge cu galbenus de ou si se presara optional seminte la alegere.

Se coace in cuptorul preincalzit pana cand e gata copt foietajul

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise