Carnati de casa in aluat de pizza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carnati afumati de casa in mat de oaie
  • Aluat de pizza :
  • 500 gr faina
  • drojdie - 25 g
  • 200 mm apa
  • sare
  • 1 lingura de untura
  • 1 ou pentru uns
  • Seminte de susan si de mac

Mod de preparare

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute

Se intinde aluatul in foaie subtire, pe masa, se taie in fasii cam de 1 cm latime.

Carnatii taiati in bucati cam de 5 cm, se infasoara in aceste fasii de aluat.

Se ung cu ou batut si se presara cu seminte de susan sau de mac.

Se coc la foc potrivit cam 40 de minute.

Reteta o gasiti si pe http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2012/01/cirnati-de-casa-in-aluat-de-pizza.html

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise