Carne cu salsa de ton

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vita sau muschi de porc,
  • 1 morcov,
  • 1 telina,
  • 1 ceapa,
  • 2 foi de dafin,
  • sare.
  • Pentru salsa:
  • 1 cutie mare de ton,
  • 4-5 capere,
  • 2-3 hamsii sarate,
  • 100 g maioneza.

Mod de preparare

Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o scoateti si o taiati feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. Puneti carnea deoparte si pregatiti salsa.

Intr-un robot de bucatarie, mixati capere, tonul, hamsiile spalate, pana devine totul o pasta, adaugati maioneza si amestecati cu o lingura de lemn. Daca se simte foarte mult gustul hamsiilor, mai adaugati putina maioneza.

Asezati pe un platou carnea, una langa alta,acoperiti cu un strat de salsa tonata si serviti rece de la frigider.

Cu verdeturile fierte puteti pregatii o mini salata, condimentata si aceasta cu salsa de ton.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise