carne de iepure cu ceapa la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de iepure
  • ceapa
  • suc de rosi
  • vin
  • rosii
  • lamaie
  • cimbru
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
  • usturoi
  • ienibahar

Mod de preparare

Carnea se rumeneste putin in ulei,apoi se sareaza,se adauga 50 ml de apa si se lasa sa fiarba acoperita.

Se da la cuptor cca o ora ,pana se inmoaie pe jumatate ,adaugandu-se apa .

Se adauga apoi ceapa taiata felii si se lasa sa fiarba,dupa care se adauga sucul de rosi , vinul, feliile de lamaie,foile de dafin, cimbru,condimente, si cca 200 ml de apa.Se fierbe in continuare iar cand toate sunt fierte se adauga usturoiul tocat marunt ,se sareaza si se acreste ,se lasa la cuptor cca 10 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise