Carne de porc cu verdeturi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschi
  • file de porc
  • sunca
  • cascaval
  • cimbru
  • ceapa
  • vin rosu
  • miere lichida
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se face o taietura in fiecare bucata de muschi de-a lungul ei si se introduc bucati de sunca si de cascaval, putin cimbru. Se asezoneaza si se leaga cu o sfoara fiecare bucata de muschi file la intervale de 4 cm.

Se presara ceapa intr-o tava lunga si ingusta, se asaza deasupra bucatile de muschi si se toarna peste ele vinul rosu. Se frig la cuptor 25 min. Se unge cu cu miere si se mai lasa inca 20 min., pana ce se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise