Carnea de vita se da prin masina ;ceapa se taie marunt ;cascavalul se rade .Ceapa taiata marunt , se inabusa cu uleiul si 50 ml apa ,se adauga carnea tocata si se mai inabusa 15 minute .Dupa racire ,se adauga sare , piper si se da din nou prin masina .Se adauga 2 oua , pesmet si patrunjelul verde si se amesteca bine .Foitajul se intinde intr o foaie de 5 mm , se presara cu cascaval ras iar deasupra se pune compozitia de carne si se ruleaza .Apoi , se aseaza intr o tava unsa cu unt si se unge cu ou . Se da la cuptor la foc iute 5-=10 minute , apoi la foc moderat , 25-=30 min .
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise