Cartofi "a la Huancaina"

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg cartofi
  • 300g branza telemea
  • 200g branza de vaci
  • sucul de la o lamaie
  • 2 lingurite pasta de ardei iute
  • 1/2 pahar ulei de masline
  • 1 galbenus crud
  • 1/2 ceapa tocata prajita
  • 500ml lapte
  • 2 oua fierte
  • masline
  • ardei iute
  • piper si sare

Mod de preparare

Toate ingredientele,cu exceptia cartofilor,se introduc in blender si se mixeaza pina se obtine o masa omogena si consistenta.Se fierb cartofii in coaja,se lasa sa se raceasca putin,se curata,se taie rondele groase pe lungime si se aseaza pe foi de salata verde pe un platou. Deasupra se pune pasta obtinuta anterior si se decoreaza cu felii de ou tare,masline si fasii subtiri de ardei iute.Se serveste rece. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise