Cartofi aromati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •2, 3 cartofi rosii mari
  • •4 linguri ulei masline
  • •boia uite
  • •rozmarin
  • •sare, piper, usturoi

Mod de preparare

Spalam bine cartofii si-i taiem felii, avand grija sa nu-i taiem de tot.

Punem intre felii cate un catel de usturoi (in felul acesta se va pastra si distanta intre felii), condimentam cu sare, piper, boia iute, ornam cu cateva fire de rozmarin.

Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam cartofii, ii stropim cu ulei de masline si-i dam la cuptor la foc mic aprox o ora.

Au un gust foarte bun si arata mai interesant decat cartofii clasici la cuptor!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise