Cartofi "ciufuliti"

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg cartofi
  • 4-5 cepe mari (albe sau rosii)
  • 1 lingura bulion sau 1 cana suc de rosii
  • ulei, sare, piper

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.

Ceapa se taie pestisori si se pune la calit in ulei – se adauga putina apa. Cand ceapa e gata se adauga bulionul si piperul.

Cartofii se scurg de apa si se amesteca cu ceapa. Se amesteca bine, dar fara a sfarama cartofii in totalitate.

Se pot consuma ca fel principal sau garnitura.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise