Cartofi copti cu brinza

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof mare
  • 2 linguri brinza -crema cu ceapa
  • 2 linguri smintina groasa
  • 1/4 ceasca brinza Cheddar,rasa

Mod de preparare

Se infierbinta cuptorul si se pune la copt cartoful (intepat cu furculita in prealabil, in mai multe locuri (se poate coace si la cuptorul cu microunde).

Se taie cartoful in jumatate, in lung.

Se scoate miezul care se amesteca cu brinza-crema, smintina si cam 1/2 din brinza Cheddar si se umplu la loc jumatatile de cartof.

Se presara restul de brinza Cheddar deasupra si se da cam 10 min la cupor, pina ce brinza se topeste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise