Cartofi copti cu camembert si mac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitate : 4 portii
  • Dificultate : redusa
  • Ingrediente
  • • 500 gr cartofi, curatati si taiati in bucati mari
  • • 250 gr camembert, taiat in felii groase
  • • sucul si coaja de la 1 portocala
  • • 1 lingura seminte de mac
  • • ulei de masline

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 180°C.Se pun bucatile de cartofi intr-un bol, se toarna 1 lingura ulei de masline deasupra, se condimenteaza dupa gust si se amesteca.Se pun cartofii intr-un vas termorezistent si se aranjeaza camembert-ul deasupra lor.

2. Peste camembert si cartofi se presara coaja rasa de portocala si se toarna sucul de portocale.Se presara totul cu seminte de mac.

3. Se da la cuptor si se coace 30 minute sau pana cand cartofii sunt facuti.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise