Cartofi copti cu vinete si usturoi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 vanata mica
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • 4 linguri iaurt
  • marar/patrunjel

Mod de preparare

Cartofii se coc in cuptor.Vanata taiata marunt se caleste in ulei pana se inmoaie si se rumeneste.

Se adauga ceapa taiata pestisori,ardeiul taiat fasii,usturoiul si cimbrul.

Se inabusa amestecul pana se inmoaie.

Peste cartofii copti taiati transversal se asaza iaurtul si apoi amestecul de legume.

Se orneaza cu marar/patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise