CARTOFI CU BRANZA SI CARNE DE PUI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 150 g piept de pui sau pentru cei care prefera afumatura se poate folosi pastrama,jambon sau kaizer
  • 100 g branza telemea
  • 100-150 g branza proaspata de vaci
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • sare,piper alb dupa gust
  • 1/2 legatura de mara verde
  • un varf de lingurita cu chimen

Mod de preparare

Cartofii spalati bine se fierb in apa rece cu putina sare cca 20-25 de minute,apoi se lasa la racit .

Pieptul de pui se spala,se zvanta ,se taie cubulete mici si se rumenesc foarte putin intr-o tigaie cu putin ulei de masline.

Branza telemea si branza proaspata de vaci se amesteca foarte bine,se adauga pieptul de pui rumenit , galbenusurile,chimenul,piper,mararul tocat foarte fin si miezul de cartofi.

Dupa ce s-au racit cartofii foarte bine,se taie pe jumatate in lungime,se scoate miezul care se foloseste ca umplutura si jumatatile de cartofi scobite se umplu cu pasta obtinuta.

Se coc intr-o tava unsa cu unt 10-15 min si se stropesc cu ulei de masline.

Puteti aseza fiecare jumatate de cartof pe o folie de aluminiu pentru aspect.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise