CARTOFI CU BRANZA SI PIEPT DE PUI

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 grame cartofi
  • 200 grame piept de pui
  • 100 grame branza de burduf
  • 200 grame branza de vaci
  • 2 oua
  • 30 ml ulei masline
  • sare,piper,chimen

Mod de preparare

1. Cartofii se spala bine, apoi se pun sa fiarba cca. 25 minute in apa cu sare, se scurg si se lasa la racit;

2. Branza de burduf se zdrobeste si se amesteca cu branza de vaci si piperul pina la omogenizare (daca branza de burduf este prea sarata, se poate amesteca cu miezul de cartofi fierti si zdrobiti);

3. Pieptul de pui (crud) se taie cubulete, se incorporeaza in amestecul de branza impreuna cu galbenusurile si chimenul;

4. Cartofii se taie in doua pe lungime, se scobeste miezul, care se poate amesteca cu branza de buduf, jumatatile de cartofi se umplu cu crema de branza, se pun intr-o tava,se stropesc cu putin ulei si se coc 10-15 minute in cuptorul incins la 220 grade C.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise